IT-support

Vi tillhandahåller prisvärda hemsidor och webbutikslösningar för er som vill skapa exponering på nätet och/eller komma igång med näthandel. Vi är dock väl medvetna att långt ifrån alla företagare har tid eller ork att lägga på drift av hemsidor och vi vet själva hur jobbigt det kan vara när hemsidan strular.

Därför erbjuder vi dig som har en hemsida it-support till bra pris. Vi hjälper till ifall det blir något problem med driften av hemsidan eller om e-posten inte fungerar som den ska. Vi sköter även biten med webbhotell och domännamn – något som kan kännas besvärligt och bökigt för den oerfarne. Vi erbjuder även support och rådgivning när det kommer till viss hårdvara och assisterar vid inköp av hjälpmedel som till exempel skrivare, skanners och så vidare.

På detta sätt kan ni både ha kakan och äta den med – vi gör så att ni slipper allt strul, men samtidigt kan skörda frukten av en närvaro på internet. Det spelar ingen roll var någonstans i Sverige eller i världen ni håller till – med nätets hjälp kan vi sköta all kommunikation online, eller via den gamla hederliga telefonen, vilket också gör it-supporten smidig och effektiv.

Hör av er till oss så berättar vi mer om vad i erbjuder i supportväg!

Vill du ha ett kostnadsförslag?

it-support