Exponering- och mässmaterial

Det är värt att sticka ut från mängden vid mässor och andra utställningar samt event. Lindströms kan ta fram specifika lösningar när det gäller utställningsmaterial och mässmaterial. Vi har ett stort sortiment av produkter tillgängligt för tryck men kan även tillverka mer unika lösningar i och med vår egen tillverkning av skyltar. Här nedan finner ni ett handfull av de produkter vi erbjuder inför mässan.

Eventtält

Expo Tält fråm Lindströms säljs som ett komplett tältsystem med tryck både på sidor och på tak. Dessutom med en smidig bärväska för transport. Tältet har ett innermått på 3×3 meter. Tältet går att få både som textil och som PVC.

Behöver ni ett tält i annan storlek så kontakta oss för ett offert.

Banderoller och vepor

Vepor är ett av de mest kostnadseffektiva produkterna som finns på marknaden när det gäller att exponera sitt budskap. Vi på Lindströms kan ta fram vepor i alla tänkbara storlekar och material. Vi kan även erbjuda öljetter, kederband och fållning för smidigt och praktisk montering. Kontakta oss och berätta hur veporna är tänkta att användas så föreslår vi lämpligt material och ger er ett kostnadsförslag. Läs mer om vepor.

Rollups

Rollupen är en klassiker som gör sig riktigt bra framförallt inomhus men går även att ha utomhus. Våra rollups sälja med en praktiskt bärväska som endast väger några kilon. Som standard säljer vi våra vepor med en bredd på 85cm och en höjd 2 meter. Vi kan givetvis leverera rollups i fler storlekar om behovet finns.

mässmaterial

matta

Golvreklam

Utnyttja golvet! Det går att sätta både golvfolie och använda sig av mässmattor med tryck. Vår storsäljare är en matta med kort lugg, nitrilgummi på baksidan och som är tvättbar i 40 grader.

backdrops

Backdrops

Det är inte bara musikband som använder sig av backdrops. De är även optimala för mässor och event. De tar lite plats och är lätta att frakta samtidigt som de täcker stora ytor.

broschyrstall

Broschyrställ

Ett praktiskt broschyrställ är aldrig fel att ta med sig. På ett enkelt sätt kan ni visa upp ert budskap i tryckt format som besökarna lätt kan ta med sig hem. Vi har flera modeller för leverans!

flaggor

Beachflaggor & beachbanners

Beachflaggor har slagit igenom ordentligt på marknaden och kan användas i alla möjliga sorters sammanhang. Att de finns i olika storlekar och utföranden gör att den inte känns påträngande men ändå låter budskapet synas väl när den flaggor i vinden. Berätta gärna hur flaggorna är tänka att användas så kan vi rekommendera den mest optimala foten och storleken.

page_26_3Beachbanners är också något som ökat i populäritet. Finns i olika storlekar och är väldigt praktiska att transportera och fälla upp på plats.

Mässväggar & mässdiskar

Mässdisk, demobord, podium och fällbord med tryck, ja många namn kan dessa praktiska diskar ha och vi har de flesta till försäljning. Vi kan även erbjuda otroligt fina mässvägg eller PopUp som det också brukar kallas. Dessa går även att få med led-belysning för att belysa budskapet lite extra.

Dessa produkter leveras givetvis med tryck. I många fall gör en popup-vägg hela montern och förtydligar ert budskap på ett praktiskt sätt. Komplettera er mässvägg med ett snyggt fällbord samt ett par rollups så är ni i hamn inför mässan eller eventet.

giveaways345

Profilprodukter & presentreklam

Produkter med tryck är ett smidigt sätt att sprida er logotype. Är ni i behov av en produkt med tryck på, oavsett om det rör sig om nyckelringar, isskrapor, usb-minnen eller vattenflaskor hör av er till oss.

uppblasbar

Uppblåsbar Reklam

Uppblåsbar reklam är perfekt för olika typer av evenemang och event. Det behövs endast några minuter för att sätta upp dem. Passar för både inom- och utomhusreklam.

gatupratare

Gatupratare


Gatupratare eller trottoarpratare som det också brukar kallas är perfekta för att locka in förbi förbipasserande. Det spelare ingen roll om den står utanför er butik eller utanför er monter på mässan.

Foliering & bildekor

När det kommer till användningsområdet för folie så är det bara fantasin som sätter gränser. Det mesta går att foliera och är ett kostnadseffektivt och snyggt sätt att nå ut med sitt budskap. Varför inte foliera golvet på mässan eller sätta folien direkt på väggarna som själva mässan bistår med?

Bildekor är ett måste för alla företagsbilar och inför det stora eventet kan det vara klokt att fundera över en kampanjfoliering av bilen som är direkt inriktad på just er kampanj. Inget drar till sig blickar som att parkera upp en snygg bil med en snygg foliering nära er monter.

Vi folierar allt från enklare företagslogotyper på fordon till stora helfolieringar så kontakta oss idag med er idé som kommer vi med ett kostnadsförslag.

elbil