Webbutik

Webben har under de senaste åren öppnat upp enorma möjligheter för kommers inom stora områden och allt fler handlar idag sina produkter via nätbutiker. Är ditt företag i behov av en webbshop? Låt oss hjälpa dig! Webbdesign är nämligen ett av våra många verksamhetsområden och med tanke på hur snabbt näthandeln växer har vi valt att delvis nischa in oss mot just webbutiker.

Det hela behöver inte vara särskilt komplicerat och även en företagare med minimal kunskap om datorer, internetsidor eller webbshoppar kan idag driva och tjäna pengar på sin webbutik. Detta då det finns gott om plattformar och lösningar som utformats att vara så lättmanövrerade som möjligt. Hindren blir med andra ord hela tiden färre och färre, samtidigt som möjligheterna blir fler och fler.

Vi använder oss i första hand av WordPress när det kommer till e-handel. För att minimera utvecklingstiden använder vi olika wordpresstillägg som till exempel WooCommerce för att få saker och ting på plats på kort tid. Saknar du eller ni tidigare kunskap om hur det går till att driva och använda WordPress och/eller en webbshop hjälper vi naturligtvis till och berättar hur man gör för att driva butiken, lägga upp nya produkter och så vidare.

Vill du ha ett kostnadsförslag?