Bildekor till Vallacom

Bildekor

En företagsbil är allt som oftast en klok investering även för de företag som inte nödvändigtvis sysslar med transport eller leverans av produkter och varor. Till exempel kan det vara bra att de anställda har tillgång till en gemensam eller varsin bil då detta underlättar vid tjänsteresor med mera. Det är också ett mycket praktiskt sätt att göra reklam för företaget.

Det är här vi kommer in i bilden. Med hjälp av våra bildekaler kan du enkelt förse ditt företags bilar och fordon med till exempel era logotyp, era kontaktuppgifter eller reklam för en produkt eller en tjänst. Denna exponering är mycket prisvärd då den inte behöver plockas ned efter en viss tid, som till exempel en reklamaffisch eller billboard, samtidigt som budskapet fungerar ungefär som en plansch när fordonet står parkerat.

Vår bildekor är prisvärd och vi monterar smidig här på plats i Malmslätt eller skickar som färdiga satser om så önskas. Vi producerar bildekaler utifrån dina önskemål, i olika storlekar och färger. Beställer ni bildekaler från oss är ni inte på något sätt begränsade till dekorationer med bara text eller färgfält – vi kan utan problem ta fram fordonsdekaler med exempelvis en maskot eller en produktbild på.

Hör av er till oss via e-post eller telefon för mer information om våra bildekaler!

bildekor kia picanto

bildekor norrmans

Bildekor Däckpartner

Fordons- & bussdekor

Som ni ser på bilderna folierar vi inte bara vanliga personbilar utan det kan röra sig om alla tänkbara fordon. Oavsett om det rör sig om en taxi, buss, skåpbil, traktor, fartyg eller flygplan så kan vi montera dit snygg fordonsdekor. Oavsett fordon så kontakta oss för att diskutera tillvägagångssätt och priser.

Grafiskt arbete

Många företag har en grafisk profil eller en tydlig idé om hur de vill att deras fordon ska kläs. Men om så inte är fallet hjälper vi mer än gärna till att ta fram förslag på layouten.

bildekor

Vill du ha ett kostnadsförslag?

Bildekor Schölds

Bildekor på en traktor

bildekaler till DHL

Bildekor till Arboteket i Linköping
Bildekor till HSM Linköping
Bildekaler på en IZUZU