print

Vi erbjuder det mesta inom digital print. I vår kreativa miljö designar och trycker vi allt från visitkort, rollups och broschyrer till stora fasadvepor – allt efter dina önskemål.

Det har blivit allt vanligare att använda sig av vepor i exponeringssyfte. Den kanske vanligaste fasadvepan, är ett mycket kostnadseffektivt sätt att synas/nå ut med sitt budskap på. Att det inte finns några begränsningar för vepans storlek gör den dessutom extremt flexibel vad det gäller användningsområde. Detta och dess korta produktionstid gör vepan till ett perfekt verktyg vid t ex tillfälliga kampanjer.

Vi utför även många olika typer av folieringar; på skyltfönster, i kontorslandskap och i form av bildekor. Givetvis bistår vi även med design om så önskas.

Oavsett syfte & mål med din exoponering hjälper vi dig att hitta en lösning som passar – allt utifrån dina unika förutsättningar och behov.

Vi erbjuder det mesta inom digitalt print. Kontakta oss idag!

BILFOLIERING

En av er absolut bästa reklambärare. En mobil enhet som väcker uppmärksamhet och som är svår att missa. Följ upp kampanjer med en helsida på skåpbilen.

FROSTFOLIE

Med frostfolie kan du på ett effektivt sätt uppmärksamma kunder/gäster att inte gå in i glaset. Skapar avskildhet men släpper ändå in en hel del ljus.

PAPPER

Här kan vi ta fram allt tänkbart som t ex broschyrer, visitkort, presentkort, brevpapper osv…

DEKALER

Här kan vi producera allt du kan tänkas behöva i kombination med snabba leveranser. Välj motiv, storlek och antal utifrån behov.

BEACHFLAGGOR

Vi har beachflaggor i många olika storlekar och former. Dessutom med ändamålsenliga fötter.

VEPOR

Vepor får stort genomslag, stor exponeringsyta, snabba byten av budskap till rätt pris. Här kan vi erbjuda snabba leveranser av hög kvalité. Vi håller riktigt bra pris på våra vepor.

Slide thumbnail