En enhetlig profil skapar igenkänning och kommunicerar en tydlig identitet vilket är viktigt. Därför erbjuder vi även hjälp när det kommer till din digitala exponering. Detta kan handla om en hemsida eller en webbutik.

Hemsidor

Det företag som saknar hemsida klarar sig inte särskilt länge i dagens företagsklimat. Det räcker heller inte med vilken hemsida som helst – den skall vara snygg och lättnavigerad annars avfärdas den lätt av kunder som oseriös eller amatöraktigt. Är er verksamhet i behov av en snygg webbplats är det oss ni ska vända er till. Vi designar hemsidor till förmånliga priser – webbplatser som både sticker ut och som lockar kunder till er fysiska butik eller webbshop. Vi har bred erfarenhet av att skapa hemsidor till en mängd olika kunder och företag i flera olika branscher. Vi tillhandahåller även drift och support när sidan väl kommit online. Med en hemsida kan ni på ett tydligt sätt kommunicera vilka ni är och vad ni gör samtidigt som ni bygger varumärke och bestående kundrelationer. Webbplatsen bidrar till grafisk kontinuitet och öppnar upp för extra exponering av produkter eller tjänster som ni vill lyfta fram. Den ger er också ett försprång till de konkurrenter som ännu inte sett vitsen med en snygg hemsida. Hör gärna av er till oss och berätta lite om ert företag och vad ni tänker att ni skulle vilja få ut av hemsidan, så återkommer vi med en offert.

Webbutik

Webben har under de senaste åren öppnat upp enorma möjligheter för kommers inom stora områden och allt fler handlar idag sina produkter via nätbutiker. Är ditt företag i behov av en webbshop? Oavsett produkt eller tjänst, kan vara torkarblad eller takmålning, låt oss hjälpa dig! Webbdesign är nämligen ett av våra många verksamhetsområden och med tanke på hur snabbt näthandeln växer har vi valt att delvis nischa in oss mot just webbutiker. Det hela behöver inte vara särskilt komplicerat och även en företagare med minimal kunskap om datorer, internetsidor eller webbshoppar kan idag driva och tjäna pengar på sin webbutik. Detta då det finns gott om plattformar och lösningar som utformats att vara så lättmanövrerade som möjligt. Hindren blir med andra ord hela tiden färre och färre, samtidigt som möjligheterna blir fler och fler. Vi använder oss i första hand av WordPress när det kommer till e-handel. För att minimera utvecklingstiden använder vi olika wordpresstillägg som till exempel WooCommerce för att få saker och ting på plats på kort tid. Saknar du eller ni tidigare kunskap om hur det går till att driva och använda WordPress och/eller en webbshop hjälper vi naturligtvis till och berättar hur man gör för att driva butiken, lägga upp nya produkter och så vidare.

IT-support

Vi tillhandahåller prisvärda hemsidor och webbutikslösningar för er som vill skapa exponering på nätet och/eller komma igång med näthandel. Vi är dock väl medvetna att långt ifrån alla företagare har tid eller ork att lägga på drift av hemsidor och vi vet själva hur jobbigt det kan vara när hemsidan strular. Därför erbjuder vi dig som har en hemsida it-support till bra pris. Vi hjälper till ifall det blir något problem med driften av hemsidan eller om e-posten inte fungerar som den ska. Vi sköter även biten med webbhotell och domännamn – något som kan kännas besvärligt och bökigt för den oerfarne. Vi erbjuder även support och rådgivning när det kommer till viss hårdvara och assisterar vid inköp av hjälpmedel som till exempel skrivare, skanners och så vidare. På detta sätt kan ni både ha kakan och äta den med – vi gör så att ni slipper allt strul, men samtidigt kan skörda frukten av en närvaro på internet. Det spelar ingen roll var någonstans i Sverige eller i världen ni håller till – med nätets hjälp kan vi sköta all kommunikation online, eller via den gamla hederliga telefonen, vilket också gör it-supporten smidig och effektiv. Hör av er till oss så berättar vi mer om vad i erbjuder i supportväg!

Viktor Berthilson

IT / projekt

Telefon: 0708 77 29 87
Epost: viktor@lindstromsskylt.se