Bildekor

Att investera i företagsbilar kan vara en strategiskt smart åtgärd även för företag som inte primärt är involverade i transport eller leverans av varor. Förutom att underlätta för anställda under tjänsteresor och möjliggöra effektivare arbetsflöden, utgör företagsbilar också en utmärkt marknadsföringsmöjlighet. Det är här vi på Lindströms kommer in i bilden.

Med våra skräddarsydda bildekaler kan du enkelt anpassa ditt företags fordon med er logotyp, kontaktinformation eller reklam för era produkter och tjänster. Denna form av exponering är inte bara kostnadseffektiv utan också konstant och långvarig. Till skillnad från reklamaffischer eller billboards behöver bildekaler inte bytas ut eller plockas ned efter en viss period. Istället fungerar de som en ständig synlig marknadsföringskanal, även när fordonet står parkerat.

Vår bildekor är inte bara prisvärd utan också av hög kvalitet. Vi erbjuder enkel och smidig montering här på plats i centrala Linköping eller kan skicka färdiga satser för installation om så önskas. Vi strävar efter att erbjuda en skräddarsydd lösning som passar dina behov och önskemål. Vårt sortiment inkluderar bildekaler i olika storlekar, former och färger för att säkerställa att ditt företags varumärke och budskap syns tydligt och effektivt på vägarna.

När du beställer bildekaler från oss är möjligheterna oändliga. Vi är inte begränsade till enbart text eller färgfält. Vi kan skapa fordonsdekaler med allt från företagsmaskoter till produktbilder, för att säkerställa att din bildekoration blir så unik och anpassad som möjligt för att spegla ditt företags identitet och varumärke.

bildekor

Kontakta oss idag för att ta nästa steg i att förvandla ditt företags fordon till rullande reklampelare. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en effektiv och minnesvärd bildekor som kommer att dra uppmärksamhet till ditt företag varje gång du är ute på vägarna.

Moogia bildekor

Underhåll av din bildekor

När du har satt folie på din bil är det viktigt att hantera den på rätt sätt för att hålla folien i bästa möjliga skick. Här är några tips för att ta hand om din bil efter att folien har satts på:

• Vänta tills folien har torkat ordentligt: Efter att folien har satts på bilen bör du vänta minst 48 timmar innan du tvättar bilen. Detta ger folien tid att torka och härda ordentligt.

• Handtvätta din bil: Undvik att använda en högtryckstvätt eller en tvättanläggning på din bil. Använd istället en mjuk borste eller en trasa för att försiktigt tvätta bilen för hand. Undvik också att använda starka kemikalier eller tvättmedel som kan skada folien.

• Torka försiktigt: Efter att du har tvättat bilen, torka den försiktigt med en mjuk och ren handduk. Undvik att använda grova eller repande material som kan skada folien.

• Undvik extrema temperaturer: För att bibehålla folien i bästa skick, undvik att parkera din bil i direkt solljus under längre perioder eller vid extremt kalla temperaturer.

• Undvik repor och skador: Var försiktig med att undvika att skrapa eller repa folien med hårda föremål. Ta extra hänsyn när du öppnar dörrarna och lastar av och på saker från bilen.

Att välja rätt design för en bildekor

Att välja rätt design för en bildekors layout är avgörande för att locka uppmärksamhet från förbipasserande och för att ge ett starkt intryck av ditt företag eller organisation. Här är några viktiga saker att tänka på när du väljer designen för din bildekors layout:

• Enkelhet är nyckeln: För att en bildekors layout ska vara effektiv är det viktigt att designen är enkel och lätt att förstå. Undvik att överbelasta layouten med för mycket information eller detaljer. Ett tydligt budskap och en enkel design kommer att sticka ut och lättare fånga förbipasserandes uppmärksamhet.

• Var lojal mot ditt varumärke: När du väljer design för din bildekors layout är det viktigt att du förstår ditt företags varumärkesidentitet och håller dig till den. Använd dina företags färger, typsnitt och andra grafiska element för att skapa en enhetlig look som representerar ditt varumärke på ett starkt och konsekvent sätt.

• Anpassa designen efter ditt budskap: Tänk på vilket budskap du vill förmedla med din bildekors layout och anpassa designen därefter. Om du till exempel vill förmedla att ditt företag är innovativt och modernt, bör du överväga en modern design med rena linjer och ett modernt typsnitt.

• Välj rätt bilder: Bilder är ett kraftfullt verktyg för att förmedla ditt budskap på en bildekors layout. Välj bilder som är relevanta för ditt företag och som stödjer det budskap du vill förmedla. Se till att bilderna är högkvalitativa och har hög upplösning så att de ser bra ut på långt håll.

• Fundera på vilken målgrupp du vill nå: När du väljer design för din bildekors layout är det viktigt att du tänker på vilken målgrupp du vill nå. Anpassa designen efter din målgrupp och använd språk och bilder som tilltalar dem. Tänk också på var din bil kommer att köra och anpassa designen efter den miljön för att maximera effekten.

• Att välja rätt design för din bildekors layout kan göra en stor skillnad för att locka uppmärksamhet och marknadsföra ditt företag. Genom att tänka på enkelhet, varumärkesidentitet, budskap, bilder och målgrupp kan du skapa en design som sticker ut och ger en stark och minnesvärd intryck.

Vi kan givetvis hjälpa er att designa er bildekor!