Gatupratare

Gatupratare är den perfekta ambassadören för just din butik. Den står där utanför och presenterar ert budskap till förbipasserande precis hela dagen. Gatupratare är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att presentera era erbjudanden och inte nog med det så är det väldigt lätt att byta budskap ofta. Här hittar ni ett flertal trottoarpratare i olika storlekar och prisklasser. Vissa lämpar sig bättre för city-miljö som t ex gatuprataren City som är anpassad för att just stå i centrum.

VÅRA BÄSTSÄLJARE

Gatupratarna Wind och City är våra två bästsäljare. Båda finns i storlekarna 50×70 och 70×100 samt i flertalet färger. City passar bäst på trottoarer och inne i innerstan då den runda foten skyddar synskadade och andra personer från att t ex snubbla. Wind är lite enklare i sitt utförande och kostar lite mindre men håller samma höga kvalité.

gatupratare
[av_productslider categories='19' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='0' prod_order='' items='9' offset='0' columns='3' image_size='woocommerce_thumbnail' autoplay='no' interval='5' alb_description='' id='' custom_class='' template_class='' av_uid='av-kp5fuzq5' sc_version='1.0']