Skyltar Stockholm

Välkommen till Lindströms Skylt som utgår bl.a. från Stockholm. Vi är ett företaget med känsla för både service och finish. Söker du en partner inom SKYLTAR, PRINT eller WEB är vi det givna valet. Vi erbjuder rådgivning och allt ifrån den enkla skylten till den mer komplexa helhetslösningen. Att få ditt företag eller din produkt att synas är kanske viktigare idag än någonsin. Synas kan du göra på många olika sätt. Oavsett dina behov kan vi hjälpa dig! Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Oavsett om ni behöver enklare plåtskyltar eller lite mer avancerade skyltar i form av t ex profilbokstäver eller neon så kan vi hjälpa er.

Att montera skyltar i Stockholm

Att montera skyltar i Stockholm fungerar precis som i de flesta svenska städer. Först behöver det bestämmas vilken typ av skylt som ska monteras och sedan kommer vi fram till storleken och placeringen. Där efter behöver det ansökas om ett bygglov och först när det har godkänt kan en skylt monteras. Du behöver bygglov för att sätta upp, flytta och ändra på de flesta typer av skyltar inom ett område som omfattas av detaljplan. Även banderoller och vepor räknas som skyltar. Bygglov är något vi är behjälpliga med om så önskas. Om skylarna ska monteras på hög höjd är det inte ovanligt att även en lift kan tänkas behövas.

Hitta rätt skylt

Vi kan tillverka alla typer av skyltar och har gjort det i många år med hundratals nöjda kunder över hela Sverige som resultat. Vilka skyltar som är snyggast eller som passar er bäst är en smaksak men vi kan vägleda er. Enklast gör ni i att kontakta oss för att diskutera era skyltbehov. Kolla gärna på olika typer av skyltar på vår sida. Ni hittar skyltar på förstasidan eller under våra produkter.

Kostnader

Vad priset för skyltar blir beror väldigt mycket på vad för typ av skylt det rör sig om. En skylt i plåt med folie på kostar betydligt mindre än vad en stor neonskylt gör. Det hänger både på tillverkningskostnaden samt tiden det tar att montera olika typer av skyltar. Men skyltar är viktigt och priset är inget som kunden ska behöva gå och oroa sig över så kontakta oss så kommer ni att få en offert efter att vi har diskuterat vad det är ni behöver. På större skyltning kan vi även erbjuda avbetalning via ett finansbolag.

Vi erbjuder även service och montering

Lindströms kan hjälpa till med montage, underhåll, service, rengöring och reparation av skyltar. Dessa tjänster kan vi erbjuda våra kunder i Stockholmsområdet. Utöver det kan vi leverera och monterar en rad andra produkter som kan öka er exponering och förbättra er profil. Allt från fasadvepor, dekor på fönster och bilar, skyltbelysning och en hel del annat så klart. Har ni ett behov av detta kontaktar ni oss för en diskussion. Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sidan eller på vår kontaktsida.

Skyltar Stockholm

Men skyltar är inte allt

Skyltar är det vi har arbetat med längst men vi är väldigt fokuserade på produktion av andra produkter också. När det gäller att arbeta med folie och vinyl kan vi leverera allt från klassisk foliering av t ex bilar och skyltfönster men även roligare folie så print på frost eller att klä in något galet som t ex en hiss. Vi har folieskrivare och skärare och kan göra allt från småsaker till väldigt stora print.

1
2
3
1

En klassisk neonskylt levereras till Fabrique Stenugnsbageri.

2

Bildekor på fordonet som syns.

3

En av våra kompetenta skyltmontörer.